Welkom bij Bouwplaatsinrichters

Inloggen
Cart

Welkom bij Bouwplaatsinrichters.be

Beste klant,


BPi is een dynamisch en ambitieus logistiek bedrijf dat materieeldiensten levert aan (middel)grote bedrijven in de bouw, de industrie, de haven en de distributie.

Onze kernactiviteit is bouwplaatsinrichting en –coördinatie; en wel vanaf de calculatiefase tot en met de oplevering van het bouwwerk. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening de materieelverhuur.
Wij delen graag onze expertise op het vlak van het bouwproces ( bouwplaatsinrichting).

Wij onderscheiden ons op de verhuurmarkt door met onze klanten proactief in te spelen op het bouwproces (bouwplaatsinrichting). Hierin zijn begrepen de inrichting, de nutsvoorzieningen en de aanvragen daarvoor, alsmede de plaatsing en het onderhoud van het materieel.

Het engagement van onze medewerkers en de bundeling van expertise levert u een beter rendement op. Zo streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten.

Door een ruim aanbod van materialen, die gericht zijn op het inrichten van de bouwplaats, kunnen we meer kwaliteit bieden. Tijdelijke burelen, sanitaire units, werfhekken, lichtmasten, grondverzetmachines, meubilair, stroomverdeelkasten, brandstoftanks, aggregaten, stortkokers, verwarming en airco, electrische gereedschappen, steigers, … en noem maar op. Je vindt het bij BPI.

Ons team van gemotiveerde, flexibele en deskundige medewerkers vormt hiervoor de beste garantie. We hopen je binnenkort te ontmoeten,


Het Bpi-Team

Bouwplaatsinrichters Showcase

  • Bouwplaatsinrichters
  • Bouwplaatsinrichters
  • Bouwplaatsinrichters
  • Bouwplaatsinrichters
  • Bouwplaatsinrichters

Bouwplaatsinrichters promofilm

Bouwplaatsinrichters

Bouwplaatsinrichters Extra

Schrijf in op onze nieuwsbriefuw emailadres: