Onze Werkwijze

Inloggen
Cart
Onze werkwijze

Ontzorgen !

Een uitgelezen bouwplaatsinrichting versnelt het bouwproces, voorkomt vertragingen, drukt de faalkosten en vergroot de winstmarges. Maar het inrichten van de bouwplaats of -werf is specialistisch werk. Ons werk. Totaal-ontzorg-conceptVoor u is het goed om te weten dat u kunt vertrouwen op het totaal-ontzorg-concept van BPi, dat uniek is in Belgiƫ. Het concept houdt in dat u eerst een uitgewerkt plan krijgt aangeleverd voor uw bouwplaatsinrichting en dat pas daarna voor het materieel wordt gezorgd. Daarbij maakt het niet uit wat er nodig is of hoe groot de klus is. BPi zorgt dat het goed geregeld is en turn-key opgeleverd wordt. Besparen vanaf de calculatiefase. Jarenlange ervaring en dagelijks aangescherpte kennis vormen de uitgangspunten van BPi bij het opstellen van een goed plan voor de bouwplaatsinrichting. Iedere bouwopdracht kent immers zijn eigen variabelen zoals omvang, locatie, ruimte, budget en tijdsplanning. Door de unieke manier van werken die BPi hanteert, kunt u al in de calculatiefase besparen op de bouwkosten van een project. Zelfs nog voordat de eerste steen is gelegd.

Wij overleggen samen ?

Onze projectleider komt ter plaatse en bespreekt met u of uw medewerkers wat de beste manier is om uw specifieke werf aan te pakken. De noden worden getoetst en produkten worden voorgesteld.

Opmaak offerte

Projectleider en de mensen van het projectenbureau stellen een vrijblijvende offerte op. Deze offerte bevat een gedetailleerde lijst van alle produkten en diensten netjes geschikt per produktgroep.